Sunday, August 19, 2007

يا فرحه ما تمتشىى

مبدايا كده انا بصمجيه فى الطبيخ وقبل ما ابدا احب اتوجه بخالص الشكر والعرفان الى من علمتنى الطريقه واعلمتنى بالمقادير بنت خالتى بوسى نرجع بقى لموضوعنا
انا اخرى اعمل شاى اقلى بيض ولما اقول انا بروفيشينال فى الطبيخ يبقى طبخت رز لكن المره دى الوضع مختلف يا جماعه انا عملت كيك يعنى فانيليا وبيكين بودر وبيض-بردو-ولبن وسمنه ودقيق يعنى خطوه جريئه جدا بس للاسف غلط غلطه شنيعه نسيت احط البيكين بودر اللى هو بينفش الكيك ويخليها كيك فطلعت معايا بسبوسه ويا سلام عالتهزيئ اللى خته والتريقه  من جميع افراد العيله-اصل انا ساكنه فبيت عيله-واولهم بوسى شوفتو النداله

4 comments:

محمود على said...


هههههههههههههه

مش قادر
هموت بجد
يا حول الله
اكنيك بنيتي عماره ونسيتي تحطي اسمنت

عموما ولا يهمك فداكي
اتعلمي من اخطائك

عصفور اسكندرية said...

ههههههههههههههههه
نايس اكل

ياربي كل دا اتعلمتيه مره واحده
كنتي تقولي اعملك دروس في مدونتي انا كنت واخد درجه شيف في مطاعم مؤمن بالاسكندريه

بالهنا والشفا
وعلي راي محمود علي
اوعي تنسي الاسمنت
دا اهم حاجه

ست البيت said...

يا سبحان الله نفس المقلب اللي انا شربته من كام يوم
نسيت برضه احط بيكنج بودر يناسب حجم العجين وما قولكيش ما استوتش من اساسه
نعيش وناخد غيرها
د.منوسي

solo said...

انا داخل اقلك اني مبسوط ان فيه بنت فى السويس بتعبر عن رايها بالطريقة دي واتمنالك مزيد من التقدم