مبدايا كده انا بصمجيه فى الطبيخ وقبل ما ابدا احب اتوجه بخالص الشكر والعرفان الى من علمتنى الطريقه واعلمتنى بالمقادير بنت خالتى بوسى نرجع بقى لموضوعنا
انا اخرى اعمل شاى اقلى بيض ولما اقول انا بروفيشينال فى الطبيخ يبقى طبخت رز لكن المره دى الوضع مختلف يا جماعه انا عملت كيك يعنى فانيليا وبيكين بودر وبيض-بردو-ولبن وسمنه ودقيق يعنى خطوه جريئه جدا بس للاسف غلط غلطه شنيعه نسيت احط البيكين بودر اللى هو بينفش الكيك ويخليها كيك فطلعت معايا بسبوسه ويا سلام عالتهزيئ اللى خته والتريقه من جميع افراد العيله-اصل انا ساكنه فبيت عيله-واولهم بوسى شوفتو النداله
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
هههههههههههههه
مش قادر
هموت بجد
يا حول الله
اكنيك بنيتي عماره ونسيتي تحطي اسمنت
عموما ولا يهمك فداكي
اتعلمي من اخطائك
ههههههههههههههههه
نايس اكل
ياربي كل دا اتعلمتيه مره واحده
كنتي تقولي اعملك دروس في مدونتي انا كنت واخد درجه شيف في مطاعم مؤمن بالاسكندريه
بالهنا والشفا
وعلي راي محمود علي
اوعي تنسي الاسمنت
دا اهم حاجه
يا سبحان الله نفس المقلب اللي انا شربته من كام يوم
نسيت برضه احط بيكنج بودر يناسب حجم العجين وما قولكيش ما استوتش من اساسه
نعيش وناخد غيرها
د.منوسي
انا داخل اقلك اني مبسوط ان فيه بنت فى السويس بتعبر عن رايها بالطريقة دي واتمنالك مزيد من التقدم
Post a Comment